Post Slider Element

The post slider element allows you to display a 2-5 column slider with entries, that are fetched from any of your Themes active Taxonomies. This also includes Taxonomies that are added via Plugins. So for example if you have a shop plugin active you will also be able to display the latest Products.

Latest Posts

, ,

Otthon, édes(?) otthon

Most megint aktuális lett a téma: muszáj együtt lennünk otthon, hogyan legyünk meg békében és egyensúlyban? A cikksorozat első darabja elmélkedés :-)
,

Egy hatékony délelőtt emlékére

A hatékonyságom a mai napon az egekben szárnyal! - büszkélkedtem ebéd közben. Szárnyalt, pontosabban. Mert most, ahelyett, hogy az előre betervezett cikk-írási penzumomat teljesíteném, blogposztot pötyögök.

Ajándékcsomagolás hulladékmentesen

Élet a celluxon túl A gondolatától is rosszul vagyok, hogy azért vegyek csomagolópapírt, hogy aztán azt 2 perc alatt letépjék a gyerekek az ajándékokról, és aztán tele legyen velük a kuka! Az évek során sokmindennel…
,

Melankólia ellen: “PYT”

A varázslatos "sebaj-gomb" a megoldás az ősz végi búskomorságra. Melankólia. Honnan jön újra és újra elő? A tél hozza? Hogyan lehetne könnyebb a lelkünk ilyenkor mégis? -ezt kutatom mostanában. És rátaláltam a “pyt” gombra!
, , ,

30/1. nap – jelentés a kamasz-szobából

A kamaszok többsége most egyedül tölti az egész napját. A mieink velünk, ebben a furcsa felállásban, hogy mind home-office-ban vagyunk. Nem is tudom, kinek nehezebb.
,

Mi a közös a tejbegrízben, az anime-kultúrában és Ruminiben?

Nem könnyű olyan elfoglaltságot találni, ahol a 7 éves Kisfiú és a 14, 17 éves Nagylányok egyaránt jól szórakoznak - ez az őszi-szünet-utolsó-napi legfőbb tanulság nálunk. De vannak közös pontok! Jöjjön egy lista arról, ami összehozza a nagy korkülönbséggel született testvéreket!

Latest Portfolio Entries without Excerpt