…nem csak lakberendezés-rajongóknak

Tegnap volt vízkereszt és a karácsonyfa nálunk még mindig díszben áll.

Ilyen még nem volt, és ez a karácsony nem csak ebben más, mint az eddigiek. 

Évek óta nem pihentem így és ennyit. Talán soha nem voltam még ilyen elégedett a vállalásaimmal, az ajándékaimmal és az ünnep körüli mindennapokkal. Az ünnep előtt a sütés-főzés volt a fő program, amit pakolás fűszerezett, az ajándékbontogatás és a család végiglátogatása után pedig az olvasás dominált, megint némi pakolással tarkítva. 

Mi ez a sok pakolás? 

Az a helyzet, hogy én alapvetően ilyen pakolgatós-rendezgetős típus vagyok – szerintem nem árulok el titkot ezzel – a mindennapokban is. Hogy miért nem állok le ezzel az ünnepek alatt se? És mi köze ennek a karácsonyfához, amiről eddig regéltem? Erről szól ez a poszt.

Read more
anyatest

Anyatest ápolás

minimalista kozmetikai rutin és maximalista öngondoskodás Tegnap strandon voltunk. Hosszú idő után láttam újra sok levetkőzött nőt és férfit. Bevallom, bámészkodtam. És el is gondolkodtam a testekről, amikben élünk, a…
otthonteremtés felújítással

Otthonteremtés, ahogy én csinálom- új posztsorozat: #otthonédes

Mitől otthon az otthon? Mit jelent az otthonosság? Hogyan szolgálja egy igazi otthon a jól működő családot?  Az otthonunk az a tér, ahol azt az időt töltjük, ami számunkra a legkedvesebb. (Otthon, édes otthon!) Itt vagyunk…

Instagram idill eperrel – és ami mögötte van

Egy hétvégi délutánról és az Instagram idill hátteréről. Eperillat és anyai frusztrációk: őszinte életpillanatok.
anyák napi gondolatok
,

A tökéletes anyák napi ajándék és egy jól sikerült privát ünnep

Számomra nem létezik tökéletes anyák napi ajándék. De idén mégis sikerült rátalálni. Igaz, magamnak találtam, de mit számít ez?
, ,

Családi kirándulás kihívásokkal és örömökkel

Az előző totális kudarc után végre olyan családi kiránduláson jártunk, ahol minden családtag jól érezte magát. Leírom, mit tettünk ezért!

Hol van a boldogság mostanság?

Összeszeded a kreativitásod utolsó morzsáit, felméred a mozgásteredet, kigondolod, mit tudsz megváltoztatni, és megteszed a boldogságodért, amit meg kell.